300+ Projecten

400+ Business Cases

De dienstverlening van First Dutch Advisory is breed georiënteerd. Vanuit onze ervaring beschikken wij over een sterk netwerk en uitstekende expertise in de volgende sectoren:

Transport & Logistiek

Wij erkennen de noodzaak van geïntegreerde logistieke oplossingen nu supply chains steeds complexer en meer vraaggestuurd worden. Alles moet precies kloppen. Ons team snapt de uitdagingen waar transport & logistiek bedrijven vandaag de dag voor komen te staan.

Referenties: deelnemingen Count Companies

Infrastructuur

First Dutch Advisory is vaak een voortrekker geweest in grote, complexe projecten met een breed scala aan stakeholders. Door onze kennis en ervaring in de sector begrijpen we de nauwe relatie die de sector met de overheid heeft en de noodzaak om alle onderdelen op elkaar af te stemmen.

Referenties: Feyenoord City, Trans Link systems, Prorail

Staffing

De arbeidsmarkt kent in toenemende mate een schaarste van professionals op specifieke domeinen. In het vinden, binden en boeien van deze professionals is een belangrijke rol weggelegd voor de staffing sector. De winstgevendheid van de sector zelf wordt sterk gedreven door economische groei. First Dutch Advisory heeft ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van transacties gedurende alle fases van de conjunctuurgolf.

Referenties: Kooyenga Group, House of HR, Luba

Technology, Media and Telecom (TMT)

De TMT-sector groei snel en kent veel innovatieve bedrijven die nieuwe bedrijfsmodellen omarmen. Het team van First Dutch Advisory heeft de kennis om door de hype heen te kijken en ons te richten op waarde creatie op de midden- tot lange-termijn. Wij hebben vooral veel ervaring met bedrijven die actief zijn in de sub-sectoren software, telecom en IT-services.

Referenties: Caiway, Prowareness, Nedstat

“First Dutch heeft ons op een professionele en betrokken wijze ondersteund bij het gehele verkoopproces van een van onze participaties en speelde daarbij een belangrijke rol ten aanzien van de onderhandelingen en de coördinatie van het juridische traject.”

 

Bob Roessink, Senior Investment Manager

De BOM is een economische ontwikkelingsmaatschappij die zich inzet om bedrijven in Brabant verder te laten groeien. First Dutch Advisory heeft de BOM geadviseerd over de verkoop van een participatie.

Omzet: EUR 18 mln.
Aantal participaties: 82